Wysłany: Czw 10 Cze, 2010 18:33 W okolicach Rypina zaginęła 8-mio letnia suczka irlandka
ZAGINĄŁ PIES
Jest to seter irlandzki, 8 letnia suczka bardzo przyjazna , zaginęła w Michałkach koło Rypina, województwo kujawsko-pomorskie (została skradziona w dniu 29-05-2010 sobota po południu)
Wabi się RUDA jest niesamowitym pieszczochem i przyjazna wobec obcych i jest prawdopodobne , że przebywa w okolicach Rypina. (bardzo lubi słodycze).
Pies ma wszczepionego chipa 977200001121535 Dzieci i rodzinka bardzo tęskni za swoim pieskiem
Właściciele podejrzewają, że suka mogła zostać skradziona przez "życzliwego" sąsiada. Zrobię jej dziś ogłoszenia na różnych portalach. Zasugerowałam poinformowanie listonoszy, dzieciaków w szkole, itd.
W sprawie Rudej!!
W piątek 23 VII dorosły seter był widziany przy ul.Pokrzywki/ul.Brzozowa, Karbowo przy Brodnicy, podobno później jej tam już nie widziano. Być może, że to była Ruda. Dostałam te info od znajomego, ktory był tam na swojej działce ze swoją rudziochą. Trzebaby tam kogoś wysłać żeby pojeździł i pozaglądał na posesje, może ktoś ją tam przetrzymuje
Wia, byłam wczojaj u właścicieli Rudej, dziś pojechali jej szukać dalej.
Szkoda, że twoi znajomi nie złapali tego psiaka.
Ja jadę tam za tydz też szukać Rudej.
RUDA SIę ZNALAZŁA!!!
PO PRAWIE 3 MIESIąCACH!
Dzięki samozaparciu właścicieli, ich cierpliwości i miłości do psa!
Ma odmieniony bardzo charakter , musiała trochę przejść, ale właściciele walczą o nią!
aż trudno wyrazić jak bardzo się cieszę. Wiem, jak zdeterminowani byli właściciele Rudej i naprawdę podziwiam mocno ich upór i to, że nie stracili ani na chwilę wiary że mała się odnajdzie. Teraz trzymam mocno kciuki, żeby dogadały się z Judy.
Nie dziwię się im wcale!Chyba każdy normalny właściciel szukał by swojego psiaka do skutku.To jest wspaniała wiadomość.Myślę,że mimo złych przejść psinki dogadają się szybko.Przecież kochali się 8 lat!
Dobrze że sunia się znalazła ! Co się z nią działo i ile musiała przejść przez te trzy miesiące tylko ona sama wie, ale mam nadzieje, że troska i miłość właścicieli sprawią, że zapomni o złych przeżyciach.
To wspaniała wiadomość!!!
Trzymam kciuki za Rudą aby szybko zapomniała te trzy miesiące a przypomniała sobie kochający dom i aby się z nową siostrą Judytką dogadała i zaprzyjaźniła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum