Mimo że ja na wyjeździe to jakoś internet złapałam, już rozesłane po wszystkich zagranicznych znajomych i forach.
Mam nadzieję że uda się je wyciągnąć!
Elmo, roczny irland i 20-to miesięczna seterka czerwono-biała dziś zostały odebrane przez Norberta. Elmo już jest w nowym domu, suczka jedzie do DT do Warszawy.
_________________ "Zwierzęta nie są naszymi braćmi, nie są też podwładnymi; są jednym z ludów schwytanych jak i my w sieć życia i czasu" - Henry Beston
Jasmina już dojechała, a w czasie podróży odwiedziła kuzyna Szeryfa.
Zdjęcia oczywiście wrzuci Lucky, jak mu je prześlę i ładnie poproszę.
I jak będzie miał czas
3:30- pobudka , toaleta poranna i spacerek z moją rudością ( nawiasem mówiąc, spojrzenie Lucky'ego było - coś ty ogłupiał przecież o tak godzinie to ja śpię )
5:00 - wyjazd po 2 nieszczęśników ( szkoda że nie 3 ) ale powalczymy o tą trzecią
7:30 - przepiękny mahoń oraz urocza czerwono -biała sunia są już ze mną
i tu się zaczyna start ku lepszemu życiu
Droga wręcz wspaniała , zero jakichkolwiek problemów tak jak i rozstanie z domem , zero zawachania , lekkie zdezorientowania tylko ,
Elmo - przesiada się w K-wicach do samochodu swojej nowej Pani - Zuzanny, będzie mieszkał
w Żywcu
Jasmina - jedzie dalej aby przesiąść się na lepszy powóz
po 10 odbierają ją Szetery i sunia poznaje bratnią duszę Szeryfa ( o dziwo umaszczenie to samo ) dalszy ciąg wrażeń suni u szetery
a Elmo cóż
z wiadomości jakie mam , wszyscy nim zauroczeni ( ja też między nami mówiąc , śliczny to mało powiedziane i do tego przespokojny ) , jedyny problem stanowi sunia Onka która niezbyt zareagowała na młodego domownika ale i z tym się uporamy
p.s.
*chciałem podziękować tym wszystkim którzy swoją cegiełkę dołożyli do tego aby można było wyciągnąć biedaków z tej ...
*przejechane 600 km ale warto było , jak zawsze w ich przypadku
Ostatnio zmieniony przez lucky Wto 03 Sie, 2010 16:21, w całości zmieniany 6 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum